Diverse informasjon

Postet av Morten Sjaamo den 18. Aug 2014

Husk å betale lisensen deres - har dere ikke fått, gi beskjed til Nina (nina.rooth@yahoo.no) Håper alle har nå fått meldt overgang til Tyristubben.
Her kommer litt info om kommende sesong:
endret: 15/8 - nå er treningstidene satt..

  • Første trening er i Sentrumshallen i Hønefoss MANDAG 18/8 kl.20.00-21.00. Da er det styrke og kondisjon. Morten Sjaamo har disse treningene på mandager.
  • Tirsdag den 19/8 kl.18.00 - 20.00) er det vanlig håndballtrening i Tyristrand hallen med Tore og Kjell-Erik
  • Torsdag den 21/8 kl.19.30-21.00 er det også håndballtrening i Tyristrandhallen med Tore og Kjell Eric MEN den første halvtimen er det løping ute: Så husk klær etter vær + joggesko ( det er ikke de dere bruker inne i hallen).
  • ALLE må ha med seg sin egen ball !!!
I år er det ikke slik at man starter treningene etter høstferien - men de som spiller også fotball - avtale med Tore hvordan dere skal trene. Vi legger så klart opp etter fotballen - MEN dere må trene også håndball , da første kampen vår er allerede den 13 september.
Bente og Sigrid trakk seg som oppmenn forrige sesong - så vedr.kjøring blir det lagt ut på PLAN for både Haugsbygd, Heradsbygda, Ådal og Tyristrandforeldre. Så snakk med hverandre vedr.kjøringer frem og tilbake til hallene.
IDA HAMREMOEN er vår nye oppmann, Nina er fortsatt lagleder (og hjelper Ida med det jeg kan). Ida er med på alle A-kampene og Nina på alle B-kampene.
Hold av disse datoene:
  • 22-24 august. Hemmelig for spillerne, info kommer..
  • 13 september - første B-kamp
  • 19-21 september: Åssiden Cup
Ellers kommer PLAN når alle kampene er satt. Vi må omberamme en del pga. konfirmasjon, BRING for 98/99 ( der tre av våre spillere jobber godt for å komme med på laget, vi krysser fingrene for dem).
Foreldremøtet blir 19/8 - der vi må bli enig om vi skal til Partille Cup 2015 etc..+ hvem blir med til Åssiden Cup

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline