Klare for Bringserien

Postet av Sonja Irene Simonsen den 5. Okt 2014Tyristubben J98/99 har i flere måneder lengtet etter denne dagen, endelig kan vi slippe gleden løs og juble for spill mot landets beste...

Jentene klarte ikke og kvalifisere seg direkte da de spilte første runde i Alta for fire uker siden, en ny mulighet på hjemmebane mot regionale lag var siste håp.

Arrangementet har vært planlagt i tre uker, med Laila Vågen i spissen. Tusen takk for god organisering! Tusen takk til Marthe Bråtane for en enorm innsats med program og plakater. Takk til sponsorer i program, og til Fru Hagen for flotte premier til beste spiller i hver kamp. Takk til Janne Røhne for premier til Lotteriet fra Hardanger Bestikk, det brakte noen ekstra kroner i kassa. Takk til Håndballstyret v/ Hanne Berit Skaug for godt samarbeid og til alle uteforstående som har jobbet under arrangementet. Takk til Tore Bråthen som tilbrakte flere timer sammen med oss på fredag for og vaske hallgulv, og for god styring av musikken gjennom helga!

Tusen takk til alle foreldrene i laget som stiller trofaste og arbeidsvillige opp uansett - dere er unike!

Lørdag formiddag braket det løs mot Flint Tønsberg.
Det strømmet inn med folk i hallen, det ble faktisk ampert på tribunen pga plassmangel - vi måtte slipp folk ned på hallflata.

Jentene virket tente og fokuserte på oppvarming, vi gledet oss til å komme i gang.
Innløpning med patriotisk speaker og høy musikk skapte både gåsehud og en tåre i øyekroken for enkelte - ENDELIG var dagen der!!

Tyristubben - Flint Tønsberg

Hjemmelaget startet litt trått og nervøst, men så løsnet det skikkelig og vi løp Vestfoldingene i senk. Amanda stod fantastisk i mål, og sendte meget gode kontringspasninger til løpsvillige kantspillere.
Tusen takk til Kristin Ask som stilte på benken og ga Amanda en trygghet med sin rutine og kunnskap.

2. omgang fortsatte i samme stil, og til slutt kunne vi juble for seier 29-14. Amanda vartet opp med en redningsprosent på 61% og ble meget fortjent kåret til kampens beste spiller.

Laget: Amanda ( 61%, 7 assist), Hedda (5/5), Marte M (5/9), Amalie (2/6, 10 assist), Synne (0/2, 3 assist), Maren (1/2), Line (1/4, 3 assist), Oda (0/2, 2 assist), Tuva (1/1, 1 assist), Føyn (2/2), Thale (3/6), Hege (1/1, 2 assist), Sangnes (2/3), Malin (6/7)


Laila hadde ordnet med deilig lunsj til spillere og trenere, og etter lunsj ruslet jentene opp til klubbhuset for og slappe av fra alt kaoset i hallen.
Før vår neste kamp ble det spilt to andre kamper.
Glassverket - Hokksund 20-23
Hokksund - Flint Tønsberg 31-20

Glasseverket - Tyristubben

Glassverket er sammenslått med sterke Strømm før årets sesong. Vi visste at det ville bli en tøff kamp med knallstreke skyttere bak i banen og fysisk store jenter og slåss mot.

1. omgang var strålende av begge lag, de fulgte hverandre som skygger. Scoret annehver gang og stemningen i hallen var fantastisk. Til pause var stillingen 15- 14 i GIFs favør

I begynnelsen av 2. omgang fikk vi et par uheldige utvisninger og bakspillerne våre slet vodlsomt. Vi ble liggende 2-3 mål bak en stund, prøvde og holde oss fast - men desverre så glapp det og etter nærmest kolaps tapte vi kampen 31-21.

Amanda (28%), Hedda (2/4, 1 assist), Marte M (1/5, 5 assist), Amalie (2/6, 7 assist), Synne ( spilte ikke), Maren (2/2), Line (4/7, 5 assist), Tuva (0/0), Oda (0/0), Føyn (3/6, 1 assist), Thale (3/5), Hege (0/0, 1 assist), Sangnes (3/3), Malin (1/2)

Kantspillerne våre var gode hele helga. RLM - trener Tarjei Sundal var imponert over nivået på alle.
Nettopp en av dem ble fortjent kåret til kampens beste spiller, Julie Sangnes!Etter kampen fikk jentene beskjed om at vi var klare for BRINGSERIEN 2014/2015, helt uavhengig av søndagens resultater - glede i gardroben, men nesten ikke til og tro...

Søndagen startet med at Glassverket slet med Flint Tønsberg, det var helt jevnt helt til fem minutter gjenstod. Det ble tilslutt seier til Drammensjentene 27-19.


Erkerival Hokksund var motstander i siste kamp, var dagen for seier endelig kommet??

Tyristubben - Hokksund

Jentene virket tent på oppvarming, og vi startet godt - men så kom respekten frem igjen...
Gode skyttere truet oss konstant og vi hang ikke sammen bakover. Det var bare Malin som tok duellene defensivt, og det til gangs - mistet pusten en gang og gikk skikkelig ned for telling med et kraftig smell rett før pause. Fremover på banen var det dårlig timeing, og skytingen satt ikke som den skal.
Til pause lå vi under med 6 mål, men det virket som jentene hadde trua på at vi kunne komme tilbake

Bedre gjennomført 2. omgang, men vi kom aldri i nærheten av streke Hokksundjenter. Det ble tap tilslutt med 7 mål. 16 - 23.

Laget: Amanda, Hedda, Marte, Amalie, Synne, Maren, Line, Tuva, Oda, Føyn, Thale, Hege, Sangnes, Malin ( mangler oppdatert statistikk..)

Malin fikk meget fortjent utmerkelsen som banens beste spiller i siste kamp.


Stor jubel for plass i Bringserien 2014/2015, vi gleder oss til månedlige runder fra november!!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline