Storseier i Sør Norge-serien

Postet av Sonja Irene Simonsen den 27. Okt 2014

Etter tap mot Hokksund og Glassverket i Sør Norge-serien var håpet og trua på seier i Tønsberg søndag kveld absolutt tilstede.

Flint Tønsberg i Flinthallen stod på programmet.

Litt sykdom og et par småskader satte flere av bakspillerne ut av spill, derfor dro vi til Vestfold med bare 9 spillere.

Jentene har ikke prestert max på trening siste uke, og på oppvarmingen så de fleste ganske "daue" ut... hvordan ville dette gå? En liten vekker i gardroben før start så ut til og få jentene litt "ut av dvale"..

1. omgang

Strålende start på kampen. Anført av en meget opplagt Amalie Bentzen løp vi Flint-jentene i senk. Flotte ankomster endte med mål bakfra banen, fine innspill eller utspill til kant.

Vi har den siste uken jobbet litt med en ny konsultasjon i forsvar, denne skulle prøves ut i dag. Føyn og Bentzen inn i midten, Line og Malin som toere - tidvis meget vellykket. Vi fikk mange taklinger slik vi håpet, og spesielt Malin stod strålende som toer i søndagens kamp.

Til pause var stillingen 6-14.

2. omgang

Vi startet litt trått, slapp inn for enkle mål bakover og manglet timing fremover. Bedre midt i omgangen, for så og falle litt igjen. En sluttspurt ga tre kjappe mål og sluttresultat 14-27.

Amalie og Hedda var kampens suverene spillere. Amalie med god skyting og hele 11 assist, og Hedda med raske kontringer og fantastiske satsinger og mål i etablert angrep. Godt å se at Føyn er på gang igjen, meget bra i midtforsvaret og 4 scoringer på 4 forsøk i angrep. Malin fortjener også skryt for sin defensive jobb i ny posisjon - dette lover godt fremover!!

 

Laget: Amanda (46,2%), Hedda (6/7, 1 assist), Marte M (3/3), Amalie (7/10, 11 assist), Line (1/3, 5 assist), Tuva (0/3, 3 assist), Føyn (4/4), Sangnes (4/5), Malin (2/4)

 


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline