Ny seier i Regionserien

Postet av Sonja Irene Simonsen den 28. Okt 2014

Mandag kveld var det klart for ny kamp i Regionserien, denne gangen var Vikersund/Åmot motstander på bortebane.

Vikersund/Åmot stiller med spillere både fra 98- og 99-laget i 16-års serien

1. omgang

Grei start i Modumhallen, som ventet er Vikersund et lag vi bør og skal løpe over.. Raskt opp i ledelse 3-9, men etter noen bytter kladder det seg til og hjemmelaget kommer inn i kampen igjen. Etter 9-11 ut i omgangen tar jentene seg litt sammen mot slutten og går til pause med ledelse 10-14.

2. omgang

Bedre bakover, slipper bare inn 6 mål. Det rapportseres om tidvis bedre tempo, men flere sliter kraftig med og holde tempo og konsentrasjon oppe. Sluttresultat 16-25.

Emilie fortjener skryt for en meget godt gjennomført kamp, fine innstartet i avtalene og sikker skyting - 4 mål i mandagens kamp. Bra Emilie, nå håper vi du har senket skuldrene og koser deg på banen!

12 tekniske feil er godkjent, uttellingen på 58% fremover kunne kanskje vært noe høyere...

Laget: Amanda ( 48,4%), Tuva (2/2, 4 assist), Marthe SG (1/2, 2 assist), Ingunn (3/6, 1 assist), Emilie (4/6), Kristiane (0/0, 1 assist), Føyn (4/8, 1 assist), Amalie (4/7, 5 assist), Nanna (4/4), Maren (3/8, 6 assist)