Seier i A-seriekamp

Postet av Ida Hamremoen den 30. Okt 2014

Endelig var det klart for 1. kamp i A-serien, motstander var Solberg. Tyristubben får de første scoringene og IFT leder hele kampen. Men Solberg kommer til skudd og scoringer gang på gang. Midtforsvaret får ikke ting til å sitte og det glipper. Lagene følger hverandre utover i kampen og halvveis leder IFT 8-6. Rundt halvveis skjer det noe i forsvaret, jentene prater mer sammen og midtforsvaret hever seg. Det er her Solberg prøver de fleste skuddene, men IFT står i mot, de blokker skudd, låser ned skytterne og snapper baller. Bra! Vi går til pause med 16-9.

I 2.omg starter IFT i 5-1 i forsvar, dette gjør at Solberg sliter mer med å få ballen til å flyte, og det er lettere for IFT å lese hvor pasningene går og de snappes flere ganger. Jentene må fortsette og prate i forsvar, det er lettere å samarbeide og ta over spillere. Til tider er det bra. I 2.omg slipper jentene inn kun 4 mål! Kampen ender 33-13 :o))

Jentene løper og bruker farten sin, dermed henger ikke Solberg helt med tilbake i forsvar, Maren "mater" de andre spillerne med baller, Maren har 9 assist i kampen. Oda står frem i forsvar og blokker flere skuddforsøk, og holder tempo fremover og setter i gang avtalene som skal kjøres. Elise tar flere gode vurderinger og setter 7 skudd i mål. Nanna får mange fine pasninger inn på linja og setter 9 baller i mål. I tillegg skaffer hun laget en straffe. Straffen setter Josefine i mål. Emilie skyter fra nesten død vinkel og får satt ballen i mål. Lotta melder seg på og scorer også i denne kampen. Sara er nesten igjennom flere ganger og til slutt tar hun sjansen og setter ballen i mål. Ingrid jobber godt i 5-1 forsvaret og setter 3 baller i mål.

Dette var laget: Karianne 4 redninger/reddet 1 straffe/ spilte 23 minutter, Silje 1 redning/ spilte 17 minutter, Sara 1/2, Elise 7/8, 2 assist, Nanna 9/11, Ingrid 3/4, 2 assist, Maren 5/8, 9 assist, Emilie 2/3, Josefine 2/3, 1 straffe, Lotta 1/1, Oda 2/3