Stor-seier mot Mjøndalen; 27 - 2 til Tyristubben

Postet av Anita Farnia Lilleland den 1. Nov 2014

Sesongens første hjemmekamp skulle spilles i Tyristrand-hallen 1 november. Klare jenter møtte opp og klare beskjeder ble gitt av Runar i forhold til hva som skulle gjøres denne kampen.

Første omgang startet litt fomlende. Mjøndalen fikk det første målet og jentene våre var veldig forsiktig. Minuttene gikk og det ble litt mye kast fram og tilbake og litt usikre pasninger. Mjøndalen fikk et mål til....og det var det som skulle til - da våknet jentene våre!

Avtaler ble gjort og sperrer ble satt og det ble noen rusher. Jentene våre viste at de har fart i beina når de først våkner! Første omgang endte 8-2 til Tyristubben.

Runar ga jentene beskjed om at nå var målet at det skulle være maks 6 mål mot oss når kampen ble blåst av. Victoria som stod kjempebra i mål i hele dag tok dette bokstavelig og tettet like herlig mål! Camilla var i andre omgang veldig offensiv og snappet ballen med tilhørende rusher flere ganger Martine A tok over i mål utover i andre omgang og fulgte opp - her skulle det ikke slippes inn mål! Helga som stort sett står i mål stod ikke i denne kampen, og ekstra gøy at hun fikk inn en super scoring fra kant. Tyristubben vant andre omgang 19-0

Bra jobba jenter!!! Og bra oppkjøring til kamp mot Urædd i morgen i Sør-Norge cupen!!