Vant med 25 mål over Drammen BUL

Postet av Ida Hamremoen den 1. Nov 2014

12 spillere reiste til Gulskogenhallen og skulle spille A-seriekamp mot Drammen BUL. Jentene fikk beskjed før kamp at de skulle jobbe tettere i forsvar, jobbe sideveis med å flytte beina og være tøffere i taklinger. Dette løste jentene til tider bra, men det er bare å jobbe mye mer på trening og i kamp med å holde tempo på ball og bein, sideforflytning i forsvar, og øve på å lese spillet og dermed løse oppgavene i forsvar og angrep.

Lagene starter forsiktig og føler litt på kampen. Det er 1-1 etter 2 minutter,men derfra og inn er det lite å gjøre for Drammen BUL med IFT. Etter 8.30 min er stillingen 1-8, og etter 13 min er det 3-10. Jentene kjører avtaler, jobber i forsvar og ser etter hverandre i kontraløp. Til pause er stillingen 7-16.

2.omg starter og det er igjen et litt forsiktig lag fra IFT som går på banen. De ligger under 2-1 i 2.omg etter 3 min. Men så skjer det noe. Jentene spiller 5-1 i forsvar og dette fører til at Drammen BUL får litt mer problemer med å la ballen flyte, og jentene prøver å snappe ballen. Dette lykkes de med gang på gang. For å forvirre motstanderen, varierer IFT mellom 5-1 og 6-0.

Det blir er morsom kamp med mye bra bakover og fremover, særlig i 2.omg. Siden jentene snapper en del baller, blir det også en del løp hvor jentene holder tempo både med og uten ball. Likevel er det lurt og løfte blikket og se om noen er lengre fremme for så å sentre ballen, i stedet for å sprette og kanskje miste kontrollen på ballen.

Lotta løper på rush og setter 4 mål, kjempe flott Lotta, dette er du god til. Oda snapper flere baller og tar med seg ballen fra eget forsvar og setter den i mål. Veldig bra Oda, 9 scoringer hvorav 1 er en backhand og 1 ble scoret ved at ballen ble skutt fra under foten.

Dagens lag: Karianne 4 redninger, spilte 25.30 min, Karine 2 redninger, spilte 14.30 min, Silje spilte ikke, Sara 0/1, Elise 4/8, 1 assist, Nanna 5/10, 1 assist, hvorav 1 ble straffe, Oda 9/14, 4 assist, Lotta 4/5, Josefine 5/5, scoret 1 straffe, Victoria 0/0, Maren 5/8, 6 assist, Ingrid 2/3, 1 assist.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline