Vanskelig kamp i Glassverket Idrettshall

Postet av Sonja Irene Simonsen den 2. Nov 2014

Søndag morgen var det klart for ny kamp i Regionserien, Glassverket 3 var motstander.

Glassverket stilte ikke med mange spillere til kamp, men flere fra Bring-troppen var med - fysisk robuste jenter, vi hadde slitt mot disse i duellene flere ganger før i år.

Dette i kombinasjon med at enkelte av jentene virket umotiverte til kamp bekymret undertegnede noe før avkast.

1. omgang

Lavt tempo og lite mål. Vi har grei kontroll bakover, gode i midtforsvaret det meste av omgangen og Amanda redder mange skudd. fremover blir det mange tekniske feil og dårlige skuddmuligheter. Stillingen til pause er 6-7!!

2. omgang

Det løsner litt fremover, gode innspill til en aktiv Malin på linja - men bakover sliter vi igjen kolosalt... Våre toere blir for offensive og dermed blir midtforsvaret utrygt og det hagler inn med helt upressede  langskudd. Vi hadde en grei ledelse 10 minutter før slutt, men hjemmelaget kjempet seg tilbake og utlignet til 16-16 da 15 sekunder stod igjen. Time-out til Tyristubben og planen for siste angrep ble lagt. Vi kom oss til skuddmulighet fra linja, Malin ble felt og vi tildelt 7-meter. Amalie har satt 7-meter kast i mål på overtid tidligere og fikk jobben igjen... Desverre reddet GIFs målvakt mesterlig helt nede i hjørnet og kampen ender uavgjort 16-16.

17 tekniske feil med lavt tempo i kampen synes vi er for mye. 46% uttelling på skudd er litt mindre enn målet vårt, mange dårlige sjanser blir tatt i dag - våre jenter blir for veike i duellene med Drammens-jentene. Mye rom burde blitt utnyttet bedre enn vi klarte.

Laget: Amanda (58%), Marthe SG (0/0, 1 assist), Ingunn (2/7), Amalie (2/7, 4 assist), Tuva (0/2, 2 assist), Line (0/3, 1 assist), Føyn (0/2), Hege (3/5, 3 assist), Emilie (1/1), Malin (7/8), Marte M (1/4, 2 assist).