Vi er i gang med Sør-Norge cupen

Postet av Anita Farnia Lilleland den 8. Nov 2014

Søndag 2 november møtte jentene spente til første runde i Sør-Norge cupen. Turen gikk til Porsgrunn-hallen med Urædd som motstander.
Når Urædd kommer på banen og tar sin siste del av oppvarming blir jentene våre stående litt usikre å se på. Urædd virker store og veldig ballsikre. Runar ser at jentene faller litt sammen og trommer de sammen; "Hvem er vi?" "TYRISTUBBEN - DET SKAL DERE MERKE" - og kampen er i gang!

Tyristubben får det første målet og jentene er i skikkelig kamp-humør. Det er en utrolig jevn kamp. Urædd scorer, vi scorer, Urædd scorer og slik går det helt til pause med resultatet 6-6. Jentene våre jobber godt i forsvar, men ikke alt sitter som det bør framover.

Jentene entrer banen i andre omgang med klar beskjed fra Runar om å ta dem! Andre omgang starter som første med jevnt løp. Jentene våre er veldig stille og prater ikke sammen, men halveis i andre omgang løsner det. Vi leder 9-7 og jentene senker skuldrene litt. 4,5 min igjen av kampen....vi leder 10-7! Flere av målforsøkene våre går over mål - her må det øves mer på plassering av skudd! Men jentene våre står imot og vinner kampen 12-9 etter kjempebra jobbing i forsvar hele kampen og med bedre angrepsspill i andre omgang enn første.

Målscorere; Martine F (4), Milli (4), Camilla (2), Andrea (1), Malin (1)