Ny stor-seier for jentene; 32-10

Postet av Anita Farnia Lilleland den 8. Nov 2014

Stor dag i Tyristrand-hallen hvor både vi, J14 og J16 skal spille hjemmekamper. Vi er først ut mot Heradsbygda.
Vi har noe frafall og er kun 9 jenter som stiller til kamp. Men jentene er klare! Victoria starter i mål og Runar gir jentene beskjed om å være tydelig i spillet sitt (Dvs tydelig klare løp på overganger og tydelige sperrer). Og jentene gjør som de får beskjed om til gangs!!
Det går 2,5 minutt av kampen før Andrea setter Tyristubben sitt første mål. Og etter det går det slag i slag :-). Jentene kjører nesten alle innøvde overganger, finner hverandre og viser at de er et samkjørt lag. Heradsbygda får inn sitt første mål først etter over 6 minutter - Victoria gjør en strålende jobb i mål. Vi går til pause med stillingen 13-3.
Andre omgang fortsetter som første. Jentene finner hverandre og jobber godt. Helga setter sikkert inn kampens eneste straffe. Jentene våre kjører i rygg på Heradsbygda gang på gang og Martine F og Camilla løper gjennom gang på gang. Milli sliter litt med skuddene sine, men dette løsner i andre omgang, og hun setter inn noen kanoner som vi er vant med. Kjersti og Martine A spiller på nye plasser og gjør en strålende innsats og Malin avslutter på venstre ving hvor hun setter flere mål.

Bra jobba jenter!

Målscorere: Martine F(13), Milli(6), Camilla(5), Malin(4), Andrea(3), Helga(1). Victoria (53% redning)