Runar fra Sandefjord har gode tradisjoner i Herrehåndball, og på aldersbestemt nivå i jentehåndball har de gjort det strålende de siste årene.
Spesielt 98- og 99-kullet har gjort seg bemerket på nasjonalt nivå med mange strålende resultater.

Lørdag formiddag kom Runar med sitt 99-lag, som forøvrig er antatt sterkere enn 98-laget, til Tyristrandhallen. Vi visste at det kom til å bli en vanskelig kamp - men hadde trua på at vi kunne spille jevnt med dem på en god dag.

1. omgang
Kampen startet strålende for hjemmelaget. Tøfft forsvarspill, god målvakt og flotte kombinasjoner i angrepspillet ga oss raskt 3- 0 ledelse. Runar våknet fra sjokkåpningen og kjempet seg inn i kampen. Jevnt på måltavla til 5 minutter av omgangen stod igjen. Runar var bedre og heldigere enn hjemmelaget de siste 5 minuttene og kunne gå til pause med ledelse 12-15.
Vi falt i intensitet siste minuttene, og uten maks innsats blir vi straffet på dette nivået.

2. omgang
Pausa ble brukt til noen små justeringer i forsvarsarbeidet, og en liten tale om skikkelig innsats hele tiden man er på banen. De første minuttene av andre halvdel ble desverre som avslutningen av den første - og dermed var nesten løpet kjørt.... Vi blir i løpet av få minutter liggende 6 mål bak. Sakte men sikkert kjemper vi oss inn i kampen igjen, og det er helt jevnt de siste 20 minuttene. Kampen ender til slutt 22-28. Vi taper for et lag med fysisk sterke spillere, som i tillegg har mange fine kombinasjoner i sitt angrepspill - vi må bare jobbe videre, både med individuelle kvaliteter og det kollektivet... Mange bra ting i dag, og styrken er at vi har mange som bidrar i hver eneste kamp. Når noen ikke lykkes, så er det andre som tar tak - det er gull verdt for fremtiden!! Lørdag stod Marte frem som sikker straffskytter i 2 omgang, i tillegg til og bidra godt i flere spillerposisjoner - meget bra!

12 tekniske feil de første 25 minuttene er altfor mye, men derimot er 3 feil i 2. omgang mere enn bra. 49% uttelling på avslutningene holder ikke helt..

Laget: Amanda (40,5%), Hedda (0/1), Amalie (3/6, 5 assist), Line (1/5, 3 assist), Føyn (2/5, 2 assist), Sangnes (1/2), Malin (6/7), Hege (1/4, 4 assist), Marte M (8/14, 1 assist), Tuva (0/0), Marthe SG (0/0), Ingunn (0/2).