Spennende kamp mot Holeværingen

Postet av Ida Hamremoen den 14. Nov 2014

Torsdag 13.11 kl 19.20 var det spente Tyristubben-jenter som stod klare i Kleivhallen, kampen mot Holeværingen skulle endelig starte. Jentene starter litt usikkert og det blir raskt en ledelse til Holeværingen, etter 13 min er stillingen 8-4 til Holeværingen. Til da har det vært mye usikkerhet i Tyristubben-laget, de vanlige kombinasjonene glir ikke like lett, i tillegg tar ikke Silje de ballene som kommer nede og Hole-jentene scorer og scorer. Holeværingen kjenner våre jenter godt og de vet hvem de skal stoppe og hvem de må dekke tett. Men så skjer det noe med våre jenter, de tar tak og jobber enda mer, Nanna og Oda jobber godt i forsvar og strekspilleren til Holeværingen får ikke mye rom på linja. I tillegg klarer jentene å stoppe og låse ned skuddsterke bakspillere hos Hole-jentene. Tyristubben jobber godt fremover også, og setter 4 nye baller i mål, og etter 18 min er stillingen 8-8. Dette tenner jentene enda mer, de jobber bedre i forvar og angrepssystemene blir brukt og variert. Til pause er stillingen 9-8 til Holeværingen.

2.omg starter slik den 1.omg sluttet, lagene følger hverandre tett, Holeværingen stadig ett mål foran, men Tyristubben svarer. Det er igjen likt 4 min ut i omg, da Lotta setter sitt vingskudd og stillingen er 10-10. Lagene følger hverandre tett, begge jobber godt i forsvar. Etter 15 min stillingen 14-14. Forsvaret klarer gang på gang å stoppe skuddmuligheter, og angrepene sitter ikke like godt. Det er ingen scoringer til noen av lagene før i det 19. min. Da scorer Holeværingen, og Tyristubben svarer, 15-15 ved Maren. Da tar Holeværingen time out og det er 30 sekunder igjen av omgangen. Spennende! Tyristubben jobber godt i forsvar og klarer å stoppe angrepet til Hole-jentene, men somler selv med å sette i gang spillet. Dermed ender kampen 15-15, poengdeling i nabooppgjøret.

Denne kampen kunne dere vunnet, jenter, dere hadde mer enn nok sjanser. 2 brente straffer, angrpessystemer som ikke sitter i alle ledd, og somling ved løse baller som triller avgårde, er ting dere må jobbe med videre. De tekniske feilene må reduseres, disse gjør at dere må starte på nytt igjen og igjen i stedet for at ting går på skinner for dere.

Dagens lag: Karianne med en redningsprosent på 36%, spilte 27 min, Silje med en redningsprosent på 33.5%, spilte 13 min, Oda 2/9, Nanna 4/7, hvorav 1 scoring på straffe, Josefine 1/3, Maren 5/10, Eise 0/2, Ingrid 1/2, Sara 0/0, Emilie 0/1, Lotta 2/3.

Kleivhallen 13.11.140 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline