Nå braker det løs, J16 spiller nasjonal serie...

Postet av Sonja Irene Simonsen den 14. Nov 2014

Lørdag 15 november og søndag 16 november går første runde av stabelen i årets Bringserie.

Tyristubben J16 spiller første runde i Oslo, nærmere bestemt Bjørnholthallen og Oppsal Arena.

Lørdag kl. 1330:

Kolbotn - Tyristubben

Lørdag kl. 1630:

Glassverket - Tyristubben

Søndag kl. 1130:

Tyristubben - Oppsal

Meget tøff motstand for Tyristrandjentene i den første runden. Kolbotns 98-jenter har vært helt i Norgestoppen i flere år, vunnet PW Cup og vært en fryktet motstander i region Øst. Tyristubben har aldri møtt Kolbotn, vi gleder oss!!

Glassverket kjenner vi godt, allerede møtt dem to ganger i høst. Glassverket er slått sammen med Strømm før årets sesong, og de har hatt flere spillere inne på Landslagsamling.Vi kjenner laget godt, og har allerede møtt dem to ganger i høst. I kvalik på hjemmebane ble det tap med 10 mål etter kollaps i 2. omgang. I Sør Norge Serien holdt vi lenger, og til slutt ble det knepent tap med to mål. Vi har trua på at tiden for seier har kommet!

Oppsal møtte vi i Granollers Cup i sommer, slo dem ut i kvartfinalen. Oppsal er helt klart et meget godt lag som vi ikke veit så mye om. Vi hadde god kontroll på dem i Spania, men da var vi skikkelig i støtet og vi veit ikke hva de stilte med...Vi håper og ta fra Oppsal poeng på deres hjemmebane!

Følgende jenter stiller til kamper i helga:
Amanda, Hedda, Marte M, Amalie, Line, Oda, Maren, Julie F, Hege, Julie S, Malin og Nanna.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og vi håper jentene senker skuldrene og koser seg i selskap med landets beste J16-lag.Bildet er fra Granollers Cup i Spania i sommer, slukørede Oppsal-jenter i front.....

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline