Sonja Irene Simonsen

Sonja Irene Simonsen

Nå braker det løs, J16 spiller nasjonal serie...

Postet av Sonja Irene Simonsen den 14. Nov 2014

Lørdag 15 november og søndag 16 november går første runde av stabelen i årets Bringserie.

Tyristubben J16 spiller første runde i Oslo, nærmere bestemt Bjørnholthallen og Oppsal Arena.

Lørdag kl. 1330:

Kolbotn - Tyristubben

Lørdag kl. 1630:

Glassverket - Tyristubben

Søndag kl. 1130:

Tyristubben - Oppsal

Meget tøff motstand for Tyristrandjentene i den første runden. Kolbotns 98-jenter har vært helt i Norgestoppen i flere år, vunnet PW Cup og vært en fryktet motstander i region Øst. Tyristubben har aldri møtt Kolbotn, vi gleder oss!!

Glassverket kjenner vi godt, allerede møtt dem to ganger i høst. Glassverket er slått sammen med Strømm før årets sesong, og de har hatt flere spillere inne på Landslagsamling.Vi kjenner laget godt, og har allerede møtt dem to ganger i høst. I kvalik på hjemmebane ble det tap med 10 mål etter kollaps i 2. omgang. I Sør Norge Serien holdt vi lenger, og til slutt ble det knepent tap med to mål. Vi har trua på at tiden for seier har kommet!

Oppsal møtte vi i Granollers Cup i sommer, slo dem ut i kvartfinalen. Oppsal er helt klart et meget godt lag som vi ikke veit så mye om. Vi hadde god kontroll på dem i Spania, men da var vi skikkelig i støtet og vi veit ikke hva de stilte med...Vi håper og ta fra Oppsal poeng på deres hjemmebane!

Følgende jenter stiller til kamper i helga:
Amanda, Hedda, Marte M, Amalie, Line, Oda, Maren, Julie F, Hege, Julie S, Malin og Nanna.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og vi håper jentene senker skuldrene og koser seg i selskap med landets beste J16-lag.Bildet er fra Granollers Cup i Spania i sommer, slukørede Oppsal-jenter i front.....Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline