Tap i A-seriekamp mot Reistad

Postet av Ida Hamremoen den 30. Nov 2014

Jentene fra Tyristubben stilte til A-seriekamp i Reistad Arena lørdag ettermiddag, der møter de et toppet Reistadlag som ikke var villig til å gi bort noen poeng til Tyristubben. Alle de beste Reistadspillerene stilte til kamp.

Kampen starter og lagene følger hverandre til stillingen er 4-4, da gjør Reistads trener endringer i forsvaret. Reistad spiller 3-3 forsvar og våre jenter finner ikke ut av dette. Reistad holder høyt balltempo, de er offensive og fintesterke, og vårt forsvar sliter en periode med å finne ut av det. Men litt etter litt får de til mer i forsvar, våre jenter står i mot, men Reistad scorer og scorer og til pause ligger IFT under 16-9.

I 2.omg begynner våre jenter å bevege seg mer, men de får ikke satt i gang sine systemer. Maren får frimerke, og det blir mye 1 og 1. Karianne står godt i mål og redder flere gode forsøk fra Reistadjentene. Bra Karianne, i dag gjorde du en god jobb i målet.

I dag tapte dere mot et lag som er bedre enn dere. Dere gjør en god jobb i perioder i forsvar, det må dere ta med dere videre. Men det ble mange tekniske feil som også gjør at spillet ikke glir raskt nok! Treneren til Reistad sa etter kampen at forsvaret deres er godt nok til å slå hvem som helst på en god dag!.

Når dere er på banen under kamper må dere gi 100 % hele tiden, både fremover og bakover. 75% holder ikke! Når motstanderen tar avkast og er først opp i angrep og scorer, har dere ikke gjort jobben deres! Men det er i disse kampene dere lærer. Innsatsen i alle faser av spillet er avgjørende i dag, Reistad gir alt i alt fra finter, satsninger, returløp og forsvar, der har vi litt å lære!

Dagens lag: Silje 7% redninger, spiller 15,5 min, Karianne 47 % redninger, spiller 24,5 min, Nanna 3/7, Maren 2/3, Oda 4/4, Sara 0/0, Josefine 2/3, derav 1 er på straffe, Elise 2/5, Ingrid 1/4, Emilie 0/0.