Tre Regionsseriekamper på fire dager

Postet av Sonja Irene Simonsen den 4. Des 2014

Fredag 21. november gikk turen til Drammen og Gulskogenhallen. Motstander i Regionserien var Strømsgodset. Bunnlaget i avdelingen, vi var forberedt på en konsentrasjonsprøve.

Strømsgodset - Tyristubben 2

Litt treg start for Tyristubben. Vi kommer liksom ikke i gang, og blir dratt ned på tempo av motstanderen - omlegging til offensivt forsvar (4-2) løser probelmene. Vi snapper baller, løper og scorer. Til pause er stillingen 4-18.

Fokus i pausa er og opprettholde konsentrasjonen, slik at vi får lærdom ut av kampen. I tillegg bestemmer vi oss for og ligge enda mere offensivt, valget faller på en høy 3-2-1. Det ante oss at vi dermed ville slippe inn litt flere mål enn om vi lå flatere, men den sjansen ville vi ta - fokuset var konsentrasjon bakover og gode kontringer og ankomster. De aller fleste av jentene takler dette godt, og vi fortsatte med mange gode valg i fremoverspillet. Etter en uttellingsprosent fremover på 65% vinner vi kampen hele 10-39.

Skryt til mange av jentene for godt fokus!

Laget: Amanda (50%), Marte (1), Nanna (5 + 3 ass), Føyn (3 + 2 ass), Kristiane, Maren (5 + 6 ass), Malin (5, + 1 ass), Tuva (6 + 7 ass), Emilie (7), Oda (3+ 2 ass), Hege (4 + 5 ass)

Lørdag morgen er det klart for ny kamp. Puljefinale mot Konnerud 2 på hjemmebane.

Jentene virket ufokuserte på oppvarming, lite smil og latter er aldri ett godt tegn...

Tyristubben 2 - Konnerud 2

Jentene virker umotiverte og tafatte fra start, liten tenning på de aller fleste og mange sure miner.. Etter en time-out bedrer det seg inn mot pause, men laget kommer aldri opp på et godt nivå. Til pause er stillingen 8-11 til Drammensjentene.

I pausa blir det mye fokus på motivasjon og tenning - men ikke en gang da ser det ut til og våkne en glød hos jentene.. En tung dag...

2. omgang ble ikke mye bedre enn den første,ingen klarer å dra lasset på en god måte. Kommunikasjon i forsvar bedres utover omgangen, men det holder ikke til og få flyt fremover. Tyristubben taper fortjent 18-25 etter en tafatt forestilling på hjemmebane.

Laget: Amanda (43%), Marthe, Nanna, Føyn (5+3), Kristiane, Maren (3+1), Malin (3), Tuva (2+7), Emilie (1), Oda (2+4), Hege (2+2), Ida.

Jentene fikk etter kampen beskjed om og dra hjem, hvile og møte motiverte til mandagens hjemmekamp. Ny dag, nye muligheter.

Tyristubben 2 - Lier

Et helt nytt lag møter til kamp mandag kveld. Innsats og humør er på plass, heldigvis!

1.omgang starter litt trått, men etter noen bytter løsner det skikkelig. Anført av Oda og Maren blir det mye flott spill fremover på banen. Bakover sliter vi derimot, og Lier får score mange enkle mål. Til pause er stillingen 14-11.

2. omgang fortsatte som den første. Mye godt ankomstspill, god skyting og tidvis bra fart. Bakover slet vi med og henge skikkelig sammen, og slapp fortsatt inn litt mere mål enn vi håpet på. Etter to omganger er stillingen 30-20 til hjemmelaget.

Laget: Amanda (57%), Marthe, Nanna(4+1), Tuva (3+3), Maren (7+4), Malin (2+2), Ingunn (1+2), Emilie, Oda (8+8), Hege (4+5), Kristina (1)

Regionserien før jul var da ferdigspilt for vår del, og Tyristubben 2 er klare for A-sluttspill etter jul.

Tyristubben, Hokksund og Konnerud fra Buskerud møter 1-4 plass i puljene fra Vestfold og Telemark til enkel serie etter jul. Kampoppsett blir publisert 12. desember.