Sonja Irene Simonsen

Sonja Irene Simonsen

Fantastisk Bringhelg på hjemmebane

Postet av Sonja Irene Simonsen den 14. Des 2014


Nasjonal serie er stor stas, og jentene gledet seg til runde på hjemmebane.

Mange stilte opp i forkant med forarbeid for og legge alt til rette for spillere og lagledelse, håper ingen føler det urettferdig om oppmann Laila Vågen får litt ekstra skryt for og styre gjennomføringen på en super måte nok en gang - i tillegg tusen takk for alt du gjør ekstra.... Nydelig lunsj og fine fruktfat med pepperkaker og lussekatter i gardroben og god oppvartning til jentene på Klubbhuset.

Desverre ble det ikke så mye folk på tribunen som vi hadde håpet på, men dere som var der gjorde tidvis en meget god jobb - spesielt søndag hørte vi dere godt. En fugl sang oss i øret om at Johannes gjorde en strålende jobb for å samle hordene - bra Johannes!!

 

Tyristubben - Levanger

 

Levanger var poengløse før helgens runde, men som jentene fikk beskjed om før kamp - dette blir ikke noe lett match, hver kamp i Bring blir vanskelig...

Tyristubbenjentene var kjempegira før oppvarming og kampstart - de ville gi maks og tenningen var det ikke noe og si på...

Første omgang var i nærheten av årsbeste, vi spilte tidvis trønderne ut av hallen. Line førte an  med strålende skyting, og bakover stod Amalie, Føyn og Malin fantastisk. Til pause er stillingen 14-6.

2. omgang starter godt, men intensiteten faller litt utover. Alle spillerne får spilletid i slutten av kampen, og flere viser seg frem på en positiv måte til tross for høye skuldre. Levanger knapper innpå mot slutten, men vi har god kontroll og vinner kampen 23-16.

Laget: Amanda, Hedda (3), Amalie (3), Sangnes (3), Line (6), Hege (1), Føyn (4), Maren, Nanna, Emilie, Oda (1), Malin (3) og Ingunn.

Banens beste spiller: Line Rongved, vel fortjent!! God skyting, og fantastisk job som playmaker..

 

Kongsvinger - Tyristubben

Etter hvile på Klubbhuset, gåtur i kaldt vintervær og ny oppvarming var det klart for kamp mot Kongsvinger.

Kampen startet litt før avkast med diskusjoner om banehalvdel og regler for hjemme/borte. Desverre ble sekreteriat satt i en litt kinkig situasjon, noe vi beklager - ved en senere anledning skal vi presisere hva som er viktig for våre spillere i god tid på forhånd. Vi vant kampen før start, og håpet at dette skulle gi jentene en ekstra tenning...

Vi starter forrykende, og leder 1-5 etter 6 minutter. Men Kongsvinger gir ikke opp, og de kommer tilbake - vi har måltørke mens de holder seg oppe. Etter 20 minutter er stillingen 5-7. Amanda stenger buret de siste 5 minuttene, og vi scorer to mål - til pause er stillingen 5-9.

Strålende bakover, men vi sliter fremover...

En god start på 2. omgang gir oss 10-måls ledelse etter 10 minutter. Stillingen er da 6-16. Forsvaret er fantastisk!! Amanda redder i tillegg alt som kommer innenfor stengene - strålende Amanda! Vi fullfører kampen med stil, til tross for at tempo og intensitet faller noe mot kampslutt.

Seier 14-23 over Kongsvinger blir feiret med Bowling på egen banehalvdel... Se FB siden vår :)

Laget: Amanda, Hedda (4), Amalie (4), Line (5), Føyn (6), Hege (2), Sangnes (2), Malin, Ingunn, Emilie, Nanna, Oda, Maren.

Banens beste: Amalie Bentzen - godt forsvar, fine mål og ikke minst mange assist!

 

En bra lørdag på hjemmebane, 4 poeng i boks - noe vi håpet og drømte om. En fornøyd gjeng dro hjem, og visste at de kunne møte Bjarg med senkede skuldre på søndag formiddag...

 

Tyristubben - Bjarg

Hjemmelaget har tidligere møtt flere lag med 3-2-1 forsvar, og vi har løst det glimrende. Jentene og trener-team hadde trua på en god opplevelse. Bjarg er meget godt trent, og har en vanvittig bredde i troppen... Vi håpet og holde følge, planen var og gå ut i hundre - så fikk vi se hvor langt det holdt...

Bjarg er skikkelig tent ved kampstart, og de legger definitivt ingenting i mellom i duellene - dette får våre jenter virkelig kjenne på. MEN, alle ære til dere jenter - dere sutret ikke, og holdt hodene ganske kalde gjennom hele kampen....

Etter 7 minutter er stillingen 3-3, vi klarer og stresse dem og vi holder følge - bra!

Så faller vi litt i konsentrasjon, og vips så er det 3-6. Føyn går foran i "krigen" og hun gir seg ikke. To kjappe mål gjør at vi får kontakt igjen. Resten av omgangen fortsetter som den startet, de prøver og stikke ifra men vi biter oss fast...

Venstre bakspiller på Bjarg har flere landskamper og plager oss skikkelig med sin prikkskyting bakfra banen, vi sliter med og stå imot i eget forsvar. Det var ikke det vi trodde på forhånd, vi var redd for ikke og score nok mål.... Etter en god avslutning for Bergenserne ender omgangen med 10-14.

 

I pausa får jentene skryt, og de virker ikke så slitne. Det er mulig og spille jevnt med Bjarg, og vi har trua fortsatt..

2. omgang starter ikke godt for vår del.. Bjarg kommer som forventet ut i et enormt tempo, og vi ryker på flere 2-minuttere på rad. Dette gjør det vanskelig og holde intensitet oppe, og etter 7 minutter ligger vi under 10-20. Jentene prøver og prøver, og dommerne forsøker og holde seg på en lik linje... Ikke lett for verken den ene eller den andre med en sånn temperatur på banen.. Vi faller sammen mot slutten, sliter forsvarsmessig og helt  bakerst. Desverre ender kampen tilslutt med stortap 17-33.

Tap 7-18 i 2. omgang ble vodlsomt - med mange tekniske feil og skuddbom ble det stygt til slutt... Fullt fortjent seier til et meget godt lag fra Bergen, vi møtte rett og slett overmakten!!

Hedda og Føyn går foran i denne kampen, dere viser at dere orker og vil ta duellene hele veien - det er akkurat det vi ba dere om, meget bra!!

Laget: Amanda, Hedda (3), Amalie, Line, Malin (4), Føyn (7), Sangnes (3), Hege, Maren, Ingunn, Emilie, Oda, Nanna.

Julie Føyn ble kåret til banens beste etter en strålende kamp ( og egentlig hele helga...) Vel fortjent Julie, du biter tenna sammen til tross for mye juling!! 

 

Tusen takk til alle for en flott helg i Tyristrandhallen. Vi er meget god fornøyd med egen innsats så langt, 8 av 12 poeng etter to runder er mere enn hva vi forventet. Vi har tapt mot to av de fire best seedede lagene - holder vi det på det nivået så blir dette veøldig bra til slutt...

Nå gjenstår det 2 treninger og en tøff kamp mot Konnerud i Sør Norge Cupen før vi tar en liten juleferie.

Viktig med god oppladning inn mot cup-kamp på torsdag, det er ikke moro og tape mot Konnerud-jentene!! Kom igjen jenter, vi skal videre i Sør Norge Cupen!!

 

 

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline