God kamp mot Herøya på hjemmebane

Postet av Sonja Irene Simonsen den 7. Feb 2015

Etter nok en uke med mye sykdom, var ikke forberedelsene frem mot siste kamper før neste Bring-runde optimale - men jentene stod på fra første stund og fullførte kampen på en suveren måte.

Lørdag ettermiddag kom Herøya på besøk til Tyristrandhallen.
Et lag vi slo i seriespillet før jul, og som vi også beseiret i årets PW-Cup.
Et lag med gode skyttere, store og sterke spillere - men ikke veldig raske...

Tyristubben - Herøya

1. omgang startet med godt spill fremover, men bakover lakk vi som en sil....
Hjemmelaget lå foran de første minuttene, men bortelaget hang seg på og slapp ikke taket.

Etter en timeout ble forsvaret noe bedre og Amanda "våknet skikkelig" bakerst - til pause ledet vi 15-12.

En kort samtale i pausa - meget bra av samtlige fremover, og spesielt Amalie med et kjempetrøkk fra venstre bakspillerposisjon i ankomst. Bakover kom det seg noe inn mot pause, men mere sideforflytning og tøffere taklinger var målet for de neste 25 minuttene.

2. omgang ble meget god. Høyt tempo fremover, god skyting bakfra banen og varierte og gode avtaler i etablert spill. Vi dro sakte men sikkert ifra i målprotokollen. Amanda stengte nærmest målet, og da var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne..

Samtlige 9 jenter som spilte dagens kamp gjorde en meget god innsats og humøret var på topp - dette lover godt for kommende ukes oppladning til Bringrunden i Stavanger. Ny forberedelse i morgen, da går turen til Horten og kamp mot Falk.

Laget: Amanda (52,6%, 2 assist), Hedda (4/6), Amalie (7/13, 10 assist), Line (5/7, 10 assist), Føyn (6/11), Sangnes (2/2, 1 assist), Malin (3/4), Emilie (0/0) Tuva (2/3, 2 assist)