Linda Moholdt Nordgården

Linda Moholdt Nordgården

Informasjon om fotball tilbud i samarbeidende klubber høsten 2016 i Ringerike/Hole

Postet av Linda Moholdt Nordgården den 16. Okt 2016

Det er en del invitasjoner/tilbud til jenter 2004-05 fra andre som vi vil informere om:

Sone trening fotball onsdager kl 1820- 20.00

7 jenter skal på sonetrening på onsdager sammen med andre jenter fra distriktet. Dette er et foreløpig uttak, og kan endres etter jul. De det gjelder har fått beskjed. Ta kontakt med Erik om du lurer på noe, tlf 94 14 39 66.

Ringerike /Hole breddefotball

Holeværingen har tatt initiativ til en ekstra fotballtrening for alle som har lyst J/G 12 år , ca en gang pr måned. Flere klubber stiller med trenerressurser. Første trening er søndag 23.10, resten av opplegget/datoer kommer senere. Vi oppfordrer spesielt de som kun driver med fotball til å benytte seg av dette. For håndballspillere må håndball prioriteres og tilbudet vurderes utfra en totalbelastning. Si ifra til Linda innen 20.10 om noen ønsker å benytte seg av dette tilbudet, sms 482 98 195.

Informasjon om Ringerike/Hole bredde.

Trening på Vikersund/ Modum

Modum og Vikersund fotballklubb ønsker å invitere til trening i høst/vinter. De ønsker å gi et tilbud til jenter F. 2001-2005. Treningen vil mest sannsynlig bli i SB1 hallen ved hoppbakken i Vikersund på fredager. Vi har gitt beskjed at det pr nå er mange invitasjoner, samt håndball. Men er det noen som ikke spiller håndball som ønsker å benytte seg av dette, ta kontakt med Linda.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline