Seier i A-serien mot Konnerud 3

Postet av Ida Hamremoen den 8. Nov 2014

J 00/01 møter i dag Konnerud 3, IFT starter kampen med 6-0 forsvar, men legger raskt om til 5-1, for ikke falle ned på Konnerud sitt tempo. IFT går opp i ledelse og holder seg der resten av kampen. Men det svinger litt i prestasjonene for våre jenter, så Konnerud ligger ikke mange mål etter i korte perioder.

Igjen må jentene prate mer i forsvar, sideforflytte seg i forsvar, lese spillet og følge med. I angrep prøver jentene å sette i gang angrepssystemene, men avtalene blir gang på gang brutt og det blir tatt skuddsjanser som ikke er gode nok. Jentene går til pause med 11-6 ledelse.

2.omg starter med 6-0 forsvar, jentene jobber bedre i forsvar, prater til tider mer, men dette må dere fortsette og jobbe med. Forsvaret er mer aggressivt, men ikke verre enn at dommeren lar det gå. Utover i omgangen holder jentene farten i beina og ballen, de får opp blikket, ser etter de som løper, sender de lange pasningene og scorer. Sara er en av de som løper og får igjen for det, en flott scoring ble det. Sara, dette må du fortsette med!

I angrep stokker det seg, systemene sitter ikke eller de blir ikke satt i gang. Angrepene blir korte, og det tas kjappe skudd. Jentene må bruke mer tid, få fart i ballen og fullføre angrepssystemene sin, da vil det bli åpninger og muligheter til å gå på mål. Kampen ender 23-12, en solid seier til IFT.

Dagens lag: Karianne 41,7 % redninger, spilte 15.30 min, Silje 66,7 %, spilte 24.30 min, Karine spilte ikke, Elise 0/3, Nanna 9/11, 2 assist, Ingrid 1/3, 1 assist, Maren 3/8, 7 assist, Victoria 1/3, Josefine 3/3, Lotta 1/1, 2 assist, Oda 2/7, 3 assist, Sara 3/3, 1 assist.