UTVIKLING AV KLUBBEN - MØT OPP!

Postet av Tyristubben IF den 9. Apr 2015Kulturhuset 22. April

Kl. 18.00 til 21.00

For å drive en klubb fremover trenger vi innsats og engasjement fra så mange som mulig. Jo flere som bidrar desto mer moro! Står vi sammen, står vi sterkere og vi får til enda mer for våre barn og unge.

Nettopp derfor ønsker vi DINE tanker og meninger om klubbens fremtid.Hva skal IF Tyristubben stå for?

Hvem ønsker vi å være?

Hvordan skal vi komme dit?Sett av verdifull tid og møt opp til en spennende og sosial kveld hvor Buskerud Idrettskrets leder oss gjennom prosessen.

Vi har enkel servering underveis.

Vi setter pris på en tilbakemelding innen 20. aprilpost@iftyristubben.no. Og vi oppfordrer også alle trenere og oppmenn til å være med.

Hilsen Styret i IF Tyristubben

Medlemskontingent 2015

Postet av Tyristubben IF den 8. Apr 2015

Medlemskontingenten for 2015 blir sendt ut denne veka. Årsmøtet vedtok i år å ikkje forandre prisane for medlemsskap. Det vil seie at barn til og med 15 år betaler 200 kroner, støttemedlemmer betaler også 200 kroner og øvrige betaler 300. Familiemedlemsskap kostar 600 kroner.

Medlemsregisteret til klubben er ikkje perferkt, så det kan forekomme feil på fakturaane som er sendt ut. For eksempel kan fakturakontakt for barn vere registrert som medlem og difor få krav om betaling, eller det kan vere registrert meir enn ein fakturakontakt i ein familie. I tillegg kan personar som ikkje er medlem fortsatt stå i registeret.

Skulle du oppdage ein feil ved fakturaen, så send ein e-post til iftyristubben@gmail.com, så ordnar vi ein ny faktura og får oppdatert registeret vårt.