Tittel

Postet av Tyristubben IF den 21. Aug 2014FornavnEtternavnTelefonEpost
Rogerio Snarli 93661211 rogerio.snarli@idrettenonline.no
Joakim Rangel 92022756 epost@adresse.noSuperinnlegg

Postet av Tyristubben IF den 21. Aug 2014Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras elementum, urna sed condimentum molestie, magna velit ultricies diam, ut interdum nulla quam eget diam. Nullam rhoncus dolor quis euismod ultrices. Morbi purus eros, finibus in mi id, finibus maximus mi. Etiam nisi arcu, lobortis id sollicitudin ac, finibus ac odio. Mauris laoreet purus ipsum, non dictum ligula ornare in. Donec malesuada, leo ac maximus lobortis, quam neque facilisis risus, et feugiat enim ipsum in ante. Vivamus pretium lobortis sto, non egestas tellus tempor commodo. Cras lorem metus, pharetra vitae nulla blandit, rhoncus mattis ipsum. Aenean nec metus lectus.

  1. Nullam tristique 
  2. justo 
  • malesuada, iaculis metus at, suscipit mi. Vivamus gravida augue nunc, ut vestibulum justo facilisis ut. In malesuada eros in ornare cursus. Integer feugiat urna risus, eu aliquet urna sollicitudin vel. Maecenas pellentesque, elit id varius condimentum, magna nisi gravida ex, nec tempor felis est consectetur leo. Sed vestibulum interdum ultricies. Aliquam erat volutpat.


Invitasjon og foreldreskjema - husk å signer!

Morbi vulputate eget risus ultricies commodo. Nulla ac hendrerit enim. Vivamus in vestibulum nisi, vitae tincidunt elit. Praesent efficitur diam nec justo euismod ornare. Nam lobortis accumsan ornare. Sed ornare molestie mattis. Vestibulum accumsan eleifend diam ut eleifend. Vestibulum ac quam augue. Duis dictum elementum dui, id convallis elit rhoncus a. Nunc arcu enim, ullamcorper et viverra a, accumsan eu erat.
Donec sem purus, consequat quis imperdiet nec, blandit ac elit.


Testing av nyhetsside

Postet av Tyristubben IF den 9. Jul 2014

Nyhetsside på lagsideneTyristubbens dag arrangeres som en del av markedsdagen 6.september 2014

Postet av Tyristubben IF den 15. Jun 2014

Som kjent var det ikke Tyristubbens dag i fjor. Styret i Tyristubben skulle se hvordan denne dagen skulle arrangeres i fremtiden. Tyristubbens nestleder Nina Johansen har ledet dette arbeidet og har vært i god dialog med Tyristrand Landsbyforening for å se på muligheten i å arrangere Tyristubbens dag samme dag som Markedsdagen. Så dette skal vi prøve i år. Hovedlinjene i programmet er klart og Tyristubben arrangerer sine aktiviteter som en del av Markedsdagen. Aktivitetene vil foregå ved Klokkergården og i Tyristrandhallen. Det vil bl.a være løp, og kombinert håndball og fotballturnering (HAFO). Se vedlagte innbydelse fra hovedarrangøren Tyristrand Landsbyforening, Markedsdag_2014 - Innbydelse med program.doc
Så da må dere sette av dagen: 6.september kl.1000!Bygda Bygg sponsor for IF Tyristubben - ny type sponsoravtale!

Postet av Tyristubben IF den 9. Jun 2014

I
Tyristubben og Bygda Bygg har inngått sponsoravtale som er en annen variant enn det vi har fra før. Hvis medlemmene i Tyristubben benytter og/eller anbefaler andre å benytte Bygda Bygg så vil dette generere gode inntekter i klubbkassa!

Even Stillerud har følgende å si til Tyristubbens medlemmer:

Vi i Bygda Bygg er veldig glad i bygda vår. Bygda Bygg ble etablert i 2005 – og har siden 2012 vært Mesterbedrift. Pr i dag er vi 4 ansatte, som alle har sterk tilknytning til bygda og IF Tyristubben. Det er et privilegie å kunne livnære seg i lokalsamfunnet. Dette er noe vi ønsker å fortsette med. Vi vil derfor gi noe tilbake.
For hver kontrakt vi får gjennom IF Tyristubben, genererer dette 2% av kontraktsummen tilbake til IF Tyristubben. Vi håper at dere som medlemmer synes dette er interessant, og at dere tar kontakt med oss i fremtiden, da dere samtidig vil være med til vekst i IF Tyristubben.
Kontakt oss for en hyggelig byggeprat
Even Stillerud
Mob 90601882
E-post : even@bygda-bygg.no
Web: www.bygda-bygg.no

Vi ønsker Bygda Bygg AS velkommen som sponsor og styret i IF Tyristubben ser frem til et godt og inntektsgivende samarbeid for begge parter!
Skigruppa trenger ny leder

Postet av Tyristubben IF den 4. Jun 2014


Skigruppa i Tyristubben er en gruppe med litt over 50 medlemmer. Det har vært over 50 barn på renn og treninger i vinter. Det gjøres en kjempedugnad på trenernivå i gruppa - men det er ett stort problem, gruppa har ingen leder. Vi ber alle foresatte i Tyristubben om å tenke grundig i gjennom vil dere at barna fortsatt skal ha et tilbud om skitrening i vinter? Regner med at svaret er ja, da må noen stille opp å ta vervet med å lede skigruppa. Dette er en overkommelig oppgave, støtteapparatet er velfungerende, det sportslige blir i stor grad ivaretatt av trenerteamet. 

Oppgavene går i korte trekk ut på:
1. Lede skigruppa og gjennomføre gruppemøter 
2. Være en engasjert og tydelig leder for gruppa
3. Møte på hovedstyremøter og ivareta interessene for skigruppa
4. Være ansvarlig for økonomien i gruppa

Kontakt leder i IF Tyristubben, Bård Risøy på tlf. 99096431 hvis du vil bidra til at barna fortsatt kan glede seg med skiaktiviteter i tiden fremover!


Tyristubben har fått inn nytt supporterutstyr

Postet av Tyristubben IF den 20. Mai 2014

Vi har nå fått inn en ny kolleksjon med flotte hettejakker, teknisk t-skjorte og t-skjorter i bomull. Disse vil bli å få kjøpt i kiosken i neste uke. Så har to meget arbeidsvillige jenter sagt at de vil ta en runde med å selge disse ved Coop den 24.mai, kl 11-14. Inntil vi har fått inn utlegget hovedstyret har hatt på innkjøpet så vil pengene vi får inn gå til å dekke innkjøpskostnadene.  Takk til Nina J. og Marianne V. for at dere tok initiativ til oppstartsalget på coop, de vil også  selge pins i samme runde. Ellers er tanken at salget vil foregå i kiosk og på ulike arrangement der dette er naturlig. Vi regner med at vi har utstyr for det nærmeste 3 årene. 

Beklager litt dårlig bilde, fargen på hettejakken er lysere blå enn det bildet viser....

Prisene er som følger:


Hettejakke kr 250,- (alle størrelser fra XS og oppover)
Teknisk t-skjorte kr 150,- (disse er fra str. small og oppover)
T-skjorter i bomull kr 100,- (fra 110/120 til XXL) 

Så vil jeg gjerne takke Tore Bråthen for alt arbeidet du har hatt med dette, og at vi fikk varene til en hyggelig og gunstig pris!
Det er nå mulig å kjøpe utstyret i kiosken på stadion. 
Ellers som nevnt ovenfor så blir det salg ved coop 24.mai kl 11-14.
Løp og kjøp:-)1 Kommentar

Pinslotteriet

Postet av Tyristubben IF den 10. Mai 2014

Utsatt trekning i pinnslotteriet:Det blir ikke trukket vinnere i mai måned. Trekningen for disse ukene vil etter planen gjennomføres i begynnelsen av Juni.Årsaken til utsettelsen er at Lotteritilsynet har endret regler for lotteritilatelse.Vi må derfor gjennomføre noen formelle endringer før ny tilatelse blir gitt.For deg som deltager gjør det ingen forskjell, bortsett fra at de som vinner, får gevinsten i juni i stedet for mai.

Lykke til videre og takk for at du er med!
Ny sponsoravtale inngått - Salva AS er ny delsponsor for IF Tyristubben

Postet av Tyristubben IF den 1. Mai 2014

TIL MEDLEMMER OG FORESATTE I IF TYRISTUBBEN

IF Tyristubben har gleden av å informere om at vi har inngått en 3 års avtale med Salva AS. Salva er nå vår strategiske inntektspartner.Som alle vet koster det penger å drifte vår klubb. Vi jobber nå for at vår nye idrettshall skal bli så bra som overhode mulig. Det medfører en del kostnader som vi må dekke via dugnader etc.
I første omgang blir det fotballgruppen som nå vil starte opp en felles dugnad. Vi ønsker også et de andre gruppene som Håndball og ski etc skal også nyte godt av avtalen med Salva, så vi ser for oss et stort fellesmøte med disse gruppene i regi av Salva. Slik at alle får nøye info om de gode muligheter det gir å samarbeide med Salva.
Ved å inngå et 3 års samarbeid med Salva får vi mer struktur på våre inntektsmuligheter. I tillegg får vi Salva som sponsor.Avtalen løper fra april 2014 til april 2017.Salva AS er et norsk selskap som jobber tett med idrettslag for å sikre stabil inntekt, økonomisk oversikt og struktur. IF Tyristubben er en av få klubber i år som får mulighet til å signere en slik avtale nå, så dette ønsker vi ikke å gå glipp av.
Med denne avtalen sikrer vi god inntjening til IF Tyristubben. Samtidig kan vi glede våre medlemmer og supportere med gode produkter fra Salva.IF Tyristubben vil i løpet av kort tid gjøre en felles innsats gjennom vårt samarbeid med Salva. Nærmere info kommer om dette.Det er svært viktig at alle stiller opp for fellesskapet, slik at vi får mest mulig ut av denne avtalen.

La oss bevise at IF Tyristubben har et like godt samhold utenfor banen som på banen.Vi ser for oss at vi gjør to felles aktiviteter pr år (vinter og høst). Lag som trenger inntekter utover felles aktivitet, oppfordres til å bruke Salva.Ønsker du å vite mer om Salva AS, gå inn på www.salva.no

Mvh
Styret IF Tyristubben