PINS lotteriet - har jeg kjøpt PINS?

Postet av Tyristubben IF den 22. Sep 2018

Lurer du på om du er deltaker på PINS lotteriet eller ikke? 

Send en henvendelse til pins@iftyristubben.no, så sjekker vi det opp for deg! 

På grunn av de nye personvernreglene (GDPR) kan vi dessverre ikke publisere listen over abonnementer her, men vi kan gi deg tilbakemelding hvis du sender en henvendelse på mail. :) 

Tyristubbens dag 16.juni - avlyst

Postet av Tyristubben IF den 10. Jun 2018

Det er travle dager for alle, også for oss i Tyristubben. Vi har derfor valgt å avlyse Tyristubbens dag lørdag 16.juni.
Ekstraordinært årsmøte i IF Tyristubben

Postet av Tyristubben IF den 11. Apr 2018

Til medlemmene i IF Tyristubben

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i IF Tyristubben

Onsdag 25.april kl 18:30 på Klubbhuset

Saksliste         (NB! Det er kun 1 sak, og det er ikke anledning til å fremme andre forslag)

Sak 1. Behandle regnskapet for 2017.

Regnskapet for 2017 ble behandlet på ordinært årsmøte i mars. På grunn av feil i inntektene for 2017, må regnskapet behandles på nytt.

Med vennlig hilsen

Styret
Minneord

Postet av Tyristubben IF den 5. Apr 2018


Det var med stor sorg IF Tyristubben fredag 30. mars mottok budskapet om at Bjørn Staff var gått bort. Bjørn døde brått under skitur ved hytta i Valdres samme dag, bare 60 år gammel.

Fra den dagen barna ble aktive og en del av klubben har Bjørn hatt mange roller i IF Tyristubben og for klubben ble han en stor ressurs. Med tre aktive barn engasjerte han seg administrativt i allidirett, fotball, ski og håndball. For sin innsats ble Bjørn hedret med klubbens Innsatspokal for 2013.

Med sin fine og lune væremåte, grundighet, kunnskap og oversikt var Bjørn en uvurderlig ressurs som lagleder og kasserer. Hovedstyret, undergrupper og enkeltlag i både fotball og håndball har nytt godt av Bjørn sitt faglige og sosiale engasjement.

Bjørn og hele familien har vært en del av IF Tyristubben i mange år og var fortsatt å se i forbindelse med ulike aktiviteter i hall, fotballbane, beachbane og klubbhus.  

En sann idrettsvenn og venn av IF Tyristubben har gått ut av tiden og våre tanker går til Anne Solveig, Kristoffer, Sebastian og Amanda.

 

På vegne av IF Tyristubben

Margrete Brodtkorb

Leder
Gratulerer med velfortjente utmerkelser

Postet av Tyristubben IF den 14. Mar 2018


Æresmedlem

Arild Andresen, Innsatspokal i 1993 og Hederstegn 2003 

Arild Andresen innstilles for sitt engasjement i laget og særskilt for den jobben som han har gjort i forbindelse med klubbhuset og husstyret. Han var i en årrekke leder av husstyret og er fortsatt en viktig bidragsyter til klubben.

Svein Engen, Hederstegn i 1992

Svein Engen har mange sportslige prestasjoner å vise til både i aldersbestemte klasser i langrenn, som skiskytter med 4. plass på 20 km i OL i 1980, samt en ivrig turløper både viner og sommer. Han har representert Tyristubben og Tyristrand på en flott måte.

 

Hederstegn

Aage Grimsmo, Innsatspokal 1999

Aage Grimsmo innstilles til hederstegn som sitt store engasjement i skigruppa og da for alt arbeid som er lagt ned knyttet til grunnarbeid i løypenettet og drift av maskin- og scooterpark. Med sin nøyaktighet og iver har sørget for at løypenettet har blitt oppgradert og at maskinparken alltid er i topp stand.

Thor Ivar Bratvold, Innsatspokal 2006

Thor Ivar Bratvold innstilles for sitt engasjement knyttet til ski og fotball. For skigruppa og bygda forøvrig er han en viktig ressurs når det gjelder løypekjøring. De er mange som bidrar med løypekjøring, men Thor Ivar har vært en ivrig løypekjører og organisator av løypeplaget i særs mange år. Thor Ivar er også sterkt engasjert i fotballgruppa med lagleder og treneransvar for Gutter 06. Han har også tidligere vært engasjert i håndballgruppa.

 

Innsatspokal

John Andrè Langkaas – sportslig prestasjoner i hopp.

I en artikkel i Drammens Tidende fra 16. januar 2007 kunne vi lese at John Andre hadde spart penger for å kunne se verdenseliten i hopp i Vikersund. I samme artikkel sier han han hopp er livet og at jan har en personlig rekord på 3,6 meter. Målet de sesongen var å komme over 10 meter. Det har han klart!

John Andre er i dag en del av Telemark Hoppteam, men representerer IF Tyristubben i nasjonale renn. Han er nå i toppsjiktet i NorgesCupen og hopper i kjente bakke som Renabakken, Vikersundbakken og Holmenkollen. 

Marianne Leite, administrativ innsats som lagleder i mange år for to guttelag.

Marianne har i en årrekke vært lagleder for to guttelag, hhv G99 og G02/G03. Marianne er den som sørger for informasjon, kamper, vaktlister, kjørelister, møter med mer. En uvurderlig innsats og hjelp er lagt ned i lagene i mange år.

John Kristiansen, administrativ innsats i flere funksjoner.

John har lagt ned et stort engasjement i IF Tyristubben som tidligere leder av klubben, ansvarlig for Pinslotteriet og i flere år ivret for og sørget for at Tyristubben er godt representert i Ringeriksmaraton.

Rune M. Nesheim, administrativ innsats i flere roller

Rune er en ivrig løypekjører som bidrar til flotte skiløyper for klubbens medlemmer og bygdefolket for øvrig. I 10 år har han vært med i løypelaget og lagt ned en betydelig innsats. Han har også vært engasjert i håndballen i mange år med to aktive jenter i håndballmiljøet.
Årets Idrettsanlegg 2017

Postet av Tyristubben IF den 14. Feb 2018

Buskerud fylkeskommune har kåret vårt anlegg til årets idrettsanlegg i 2017. Margrete Brodtkorb og Bård Risøy tok i mot prisen på 50.000 kr.

http://www.bfk.no/Hovedside-ka...
Årsmøte IF Tyristubben

Postet av Tyristubben IF den 11. Feb 2018

Det innkalles til årsmøte for IF Tyristubben onsdag den 14.mars kl.18:30 på klubbhuset.Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes styret innen 1.mars.Saksliste og dokumenter blir lagt ut her.

Vel møtt!

Innkalling.pdf

Styrets Årsberetning med gruppene.pdf

Organisasjonsplan IF Tyristubben_V1.95.pdf
Medlemskontingent for 2018

Postet av Tyristubben IF den 31. Jan 2018

Faktura på medlemskontingent for 2018  er sendt ut til våre medlemmer på epost. Forfall 14.februar. Gi oss tilbakemelding hvis noe ikke stemmer.
Vinnere av pinslotteriet uke 1

Postet av Tyristubben IF den 5. Jan 2018


Ukens heldige vinnere er:

Gevinst kr 5000 - nr 873 Bjørn Modalen

Gevinst kr 2000 - nr 819 Odd Lorang Dalen

Gevinst kr 1000 - nr 887 Stein Ivar Strand
Vi trenger deg med hjerte for Klubbhuset vårt

Postet av Tyristubben IF den 3. Jan 2018

Vi er på utkikk etter en som har lyst på vervet som utleieansvarlig for Klubbhuset vårt.

Oppgavene vil være

  • å koordinere utleie og vask etter utleie. Vi har egen ansvarlig for vask.
  • å ha ansvaret for nøklene tilhørende Klubbhuset.

I tillegg er du med å påvirke hva som gjøres av oppussing og vedlikehold med huset. Det er ikke nødvendig å delta på styremøtene våre.

Vi håper du er rette person for dette slik at vi kan fortsette med utleie av Klubbhuset.

Kontakt Margrete (styreleder) hvis du er interessert.