Gratulerer med velfortjente utmerkelser

Postet av Tyristubben IF den 14. Mar 2018


Æresmedlem

Arild Andresen, Innsatspokal i 1993 og Hederstegn 2003 

Arild Andresen innstilles for sitt engasjement i laget og særskilt for den jobben som han har gjort i forbindelse med klubbhuset og husstyret. Han var i en årrekke leder av husstyret og er fortsatt en viktig bidragsyter til klubben.

Svein Engen, Hederstegn i 1992

Svein Engen har mange sportslige prestasjoner å vise til både i aldersbestemte klasser i langrenn, som skiskytter med 4. plass på 20 km i OL i 1980, samt en ivrig turløper både viner og sommer. Han har representert Tyristubben og Tyristrand på en flott måte.

 

Hederstegn

Aage Grimsmo, Innsatspokal 1999

Aage Grimsmo innstilles til hederstegn som sitt store engasjement i skigruppa og da for alt arbeid som er lagt ned knyttet til grunnarbeid i løypenettet og drift av maskin- og scooterpark. Med sin nøyaktighet og iver har sørget for at løypenettet har blitt oppgradert og at maskinparken alltid er i topp stand.

Thor Ivar Bratvold, Innsatspokal 2006

Thor Ivar Bratvold innstilles for sitt engasjement knyttet til ski og fotball. For skigruppa og bygda forøvrig er han en viktig ressurs når det gjelder løypekjøring. De er mange som bidrar med løypekjøring, men Thor Ivar har vært en ivrig løypekjører og organisator av løypeplaget i særs mange år. Thor Ivar er også sterkt engasjert i fotballgruppa med lagleder og treneransvar for Gutter 06. Han har også tidligere vært engasjert i håndballgruppa.

 

Innsatspokal

John Andrè Langkaas – sportslig prestasjoner i hopp.

I en artikkel i Drammens Tidende fra 16. januar 2007 kunne vi lese at John Andre hadde spart penger for å kunne se verdenseliten i hopp i Vikersund. I samme artikkel sier han han hopp er livet og at jan har en personlig rekord på 3,6 meter. Målet de sesongen var å komme over 10 meter. Det har han klart!

John Andre er i dag en del av Telemark Hoppteam, men representerer IF Tyristubben i nasjonale renn. Han er nå i toppsjiktet i NorgesCupen og hopper i kjente bakke som Renabakken, Vikersundbakken og Holmenkollen. 

Marianne Leite, administrativ innsats som lagleder i mange år for to guttelag.

Marianne har i en årrekke vært lagleder for to guttelag, hhv G99 og G02/G03. Marianne er den som sørger for informasjon, kamper, vaktlister, kjørelister, møter med mer. En uvurderlig innsats og hjelp er lagt ned i lagene i mange år.

John Kristiansen, administrativ innsats i flere funksjoner.

John har lagt ned et stort engasjement i IF Tyristubben som tidligere leder av klubben, ansvarlig for Pinslotteriet og i flere år ivret for og sørget for at Tyristubben er godt representert i Ringeriksmaraton.

Rune M. Nesheim, administrativ innsats i flere roller

Rune er en ivrig løypekjører som bidrar til flotte skiløyper for klubbens medlemmer og bygdefolket for øvrig. I 10 år har han vært med i løypelaget og lagt ned en betydelig innsats. Han har også vært engasjert i håndballen i mange år med to aktive jenter i håndballmiljøet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.