Minneord

Postet av Tyristubben IF den 5. Apr 2018


Det var med stor sorg IF Tyristubben fredag 30. mars mottok budskapet om at Bjørn Staff var gått bort. Bjørn døde brått under skitur ved hytta i Valdres samme dag, bare 60 år gammel.

Fra den dagen barna ble aktive og en del av klubben har Bjørn hatt mange roller i IF Tyristubben og for klubben ble han en stor ressurs. Med tre aktive barn engasjerte han seg administrativt i allidirett, fotball, ski og håndball. For sin innsats ble Bjørn hedret med klubbens Innsatspokal for 2013.

Med sin fine og lune væremåte, grundighet, kunnskap og oversikt var Bjørn en uvurderlig ressurs som lagleder og kasserer. Hovedstyret, undergrupper og enkeltlag i både fotball og håndball har nytt godt av Bjørn sitt faglige og sosiale engasjement.

Bjørn og hele familien har vært en del av IF Tyristubben i mange år og var fortsatt å se i forbindelse med ulike aktiviteter i hall, fotballbane, beachbane og klubbhus.  

En sann idrettsvenn og venn av IF Tyristubben har gått ut av tiden og våre tanker går til Anne Solveig, Kristoffer, Sebastian og Amanda.

 

På vegne av IF Tyristubben

Margrete Brodtkorb

Leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.