Ny sponsoravtale inngått - Salva AS er ny delsponsor for IF Tyristubben

Postet av Tyristubben IF den 1. Mai 2014

TIL MEDLEMMER OG FORESATTE I IF TYRISTUBBEN

IF Tyristubben har gleden av å informere om at vi har inngått en 3 års avtale med Salva AS. Salva er nå vår strategiske inntektspartner.Som alle vet koster det penger å drifte vår klubb. Vi jobber nå for at vår nye idrettshall skal bli så bra som overhode mulig. Det medfører en del kostnader som vi må dekke via dugnader etc.
I første omgang blir det fotballgruppen som nå vil starte opp en felles dugnad. Vi ønsker også et de andre gruppene som Håndball og ski etc skal også nyte godt av avtalen med Salva, så vi ser for oss et stort fellesmøte med disse gruppene i regi av Salva. Slik at alle får nøye info om de gode muligheter det gir å samarbeide med Salva.
Ved å inngå et 3 års samarbeid med Salva får vi mer struktur på våre inntektsmuligheter. I tillegg får vi Salva som sponsor.Avtalen løper fra april 2014 til april 2017.Salva AS er et norsk selskap som jobber tett med idrettslag for å sikre stabil inntekt, økonomisk oversikt og struktur. IF Tyristubben er en av få klubber i år som får mulighet til å signere en slik avtale nå, så dette ønsker vi ikke å gå glipp av.
Med denne avtalen sikrer vi god inntjening til IF Tyristubben. Samtidig kan vi glede våre medlemmer og supportere med gode produkter fra Salva.IF Tyristubben vil i løpet av kort tid gjøre en felles innsats gjennom vårt samarbeid med Salva. Nærmere info kommer om dette.Det er svært viktig at alle stiller opp for fellesskapet, slik at vi får mest mulig ut av denne avtalen.

La oss bevise at IF Tyristubben har et like godt samhold utenfor banen som på banen.Vi ser for oss at vi gjør to felles aktiviteter pr år (vinter og høst). Lag som trenger inntekter utover felles aktivitet, oppfordres til å bruke Salva.Ønsker du å vite mer om Salva AS, gå inn på www.salva.no

Mvh
Styret IF Tyristubben

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.